Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Eseuri!

Go down 
AuthorMessage
Vizitato
GuestPostSubject: Eseuri!   Wed May 27, 2009 9:33 pm

Stimati profesori,

Dragi elevi si tineri,

In contextul Anului european al Creativitatii si Inovarii, avem deosebita placere sa va informam de lansarea unui concurs de creaţie pentru copii si tineri "Shakespeare School Essay Competition 2009”, în limba engleză.

Concursul de eseuri se organizeaza pentru 2 grupe de varsta: 11-13 ani, respectiv 14-25 ani. Temele sunt incitante, adecvate varstei: pentru cei mai mici, “My Summer Camp Adventure”, iar pentru cei mai mari “What makes a blog successful?”.
Concursul se axează pe promovarea creativităţii, promovarea gândirii şi a sensibilităţii emoţionale, lărgirea accesului tinerilor la exprimarea creativă.La această primă ediţie a concursului de eseuri marii câştigătorii vor beneficia de cursuri intensive de vară gratuite la Shakespeare School (adecvate nivelului), în valoare de peste 340 RON.

Lucrările vor trebui trimise la adresa de mail office@shakespeare-school.ro până pe data de 1 iunie a.c.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 11 iunie, când se vor anunţa cele mai bune lucrări. Câştigătorii primelor locuri vor avea ocazia să primească pe langa cursurile de limba engleza si cărţi, dicţionare, materiale de curs, enciclopedii şi genţi pentru documente, puse la dispoziţie de Fischer International, care distribuie în România cărţi speciale de limba engleză.De asemenea, toţi participanţii vor primi diplome de participare, iar premianţii vor dobândi şi un Essay Award Certificate. Toate eseurile premiate vor fi postate si pe blog-ul Shakespeare School (http://shakespeare-school.blogspot.com).

Credem ca este o oportunitate deosebita oferita tinerilor creativi sa isi foloseasca talentul si imaginatia, punandu-si in valoare potentialul!

In attachment va inseram 2 documente cu afisele celor doua concursuri: cel pentru grupa de varsta 11-13 ani, respectiv cel pentru grupa de varsta 14-25 ani.

Toate detaliile referitoare la conditiile de participare, tema eseului, criteriile de jurizare le gasiti pe blog-ul Shakespeare School : http://shakespeare-school.blogspot.com .

Va dorim mult SUCCES si suntem siguri ca prin cercul dvs de prieteni sunt si alte persoane interesate de acest concurs, asa incat va rugam sa transmiteti acest mesaj mai departe, cu scopul de a informa cat mai multi tineri despre existenta acestei oportunitati!
Back to top Go down
pink panther

avatar

Posts : 329
Join date : 2008-10-11
Age : 26
Location : buzau, romania

PostSubject: Re: Eseuri!   Fri Sep 18, 2009 2:18 pm

a trimis cineva??
Back to top Go down
View user profile http://girlonthemoving.blogspot.com
id

avatar

Posts : 36
Join date : 2009-08-16
Location : Buzau

PostSubject: Re: Eseuri!   Fri Sep 18, 2009 5:32 pm

pink............daca de la data limita (1 iunie) si pana acum nu ai auzit nimic despre asta.....cred ca stii raspunsul.... Wink
Back to top Go down
View user profile
pink panther

avatar

Posts : 329
Join date : 2008-10-11
Age : 26
Location : buzau, romania

PostSubject: Re: Eseuri!   Wed Sep 23, 2009 9:19 am

nu...ma gandeam ca se anunta mai tarziu..sau ceva de genul, dar in fine nevermind...
Back to top Go down
View user profile http://girlonthemoving.blogspot.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Eseuri!   

Back to top Go down
 
Eseuri!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tineret Buzau 2007 :: Diverse :: Literatura-
Jump to: