Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 in atentia amatorilor...

Go down 
AuthorMessage
tineret_buzau2007

avatar

Posts : 44
Join date : 2008-10-11

PostSubject: in atentia amatorilor...   Tue Sep 29, 2009 10:47 am

TINERET BUZAU 2007 ESTE O ASOCIATIE LEGAL CONSTITUITA IAR NUMELE ACESTEIA ESTE MARCA INREGISTRATA!SINGURA PERSOANA AUTORIZATA SA SEMNEZE ACTE OFICIALE SAU SA NEGOCIEZE IN NUMELE ASOCIATIEI ESTE PRESEDINTELE ASOCIATIE D-NUL EDUARD NICOLESCU! APLICARE IN ORICE FEL DE PROIECT FARA INFORMAREA PREALABILA A CELOR IN DREPT INSARCINATI CU ACEST LUCRU ESTE O FAPTA PENALA!ORICE APLICATIE LA PROIECTE CARE NU POARTA SEMNATURA OLOGRAFA A PRESEDINTELUI ASOCIATIEI SUNT CONSIDERATE FALSURI SI CEI RESPONSABILI VOR FI ACTIONATI IN INSTANTA! APLICAREA LA PROIECTE FARA APROBAREA SCRISA A PRESEDINTELUI ESTE CONSIDERATA NULA DACA ESTE FACUTA FOLOSIN NUMELE SAU IMAGIEA ASOCIATIEI TINERET BUZAU 2007!


Noul cod penal - INFRACTIUNI DE FALS art 310 - art 328

Art. 320 Falsul material în înscrisuri oficiale

(1) Falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natura sa produca consecinte juridice, se
pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
(2) Falsul prevazut în alin.(1), savârsit de un functionar public în exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(3) Sunt asimilate înscrisurilor oficiale biletele, tichetele sau orice alte imprimate producatoare de consecinte juridice.
(4) Tentativa se pedepseste.

Art. 321 Falsul intelectual

(1) Falsificarea unui înscris oficial cu prilejul întocmirii acestuia, de catre un functionar public aflat în exercitarea atributiilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau împrejurari necorespunzatoare adevarului ori prin omisiunea cu stiinta de a insera unele date sau împrejurari, se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.
(2) Tentativa se pedepseste.
Back to top Go down
View user profile
 
in atentia amatorilor...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tineret Buzau 2007 :: TB 2007 :: Descrierea Asociatiei (The Description of Our Association)-
Jump to: