Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 mancand dupa jos

Go down 
AuthorMessage
edooku

avatar

Posts : 69
Join date : 2008-10-11

PostSubject: mancand dupa jos   Tue Sep 20, 2011 8:26 am

o mare parte din cei pe care i-am introdus in lumea proiectelor internationale,deschizandu-le o noua perspectiva asupra vietzii,au ajuns sa creada,ca orice meltean care ii cade o pleashca peste cap ca sunt shi deosebitzi, capabili si in general "miezul din fanta"!sub conducerea neinfricata a spraponderalei si mitomanei lor leadere(mitomania este boala, asa ca sarmana faptura nu trebuie blamata prea mult),au aplicat la zeci de proiecte in ultimii doi ani.au primit cu greu aprobare la unu in iarna shi ce bucurie unu in vara!daca insa ar fi shtiut ca Balboa feminin(cu ambitii de Lidero Maximo) este de fapt "nimeni in ploaie" nu ar f ifacut foamea in ultimul proiect in Altinoluk .(sper ca macar banii i-au luat acolo pt ca daca NU pot sa ishi ia adio de la ei).noi ceilalti stiam de aceasta gashca de baietzi care aplica la proiecte sub diferite nume shi care ashteapta nishte idiotzi sa vina la pseudoproiectelor pt a face bani!
in general le doresc viitorilor someri un ultim an de facultate placut si mai ales sa le vina mintea la cap si sa nu mai asculte la rasina care curge din capul uneia care pana in 2007 avea ca singure realizari in viatza ceva sex ,o facultate facuta cu greutate shi fusese angajata de taticu la primarie sa faca cafele shi sa raspunda la telefon!

ps. iar pe micii infractori care au incercat sa-mi sparga mailu ii anuntz ca NU i-am uitat!!!!!viatza este complexa si ciudata!o sa ne mai intalnim si cand se va intampla eu pariez pe mine!
Back to top Go down
View user profile
 
mancand dupa jos
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tineret Buzau 2007 :: TB 2007 :: Proiecte (Projects) :: Proiecte la care am participat (projects we have participated in)-
Jump to: