Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Tineret Buzau 2007

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 20
Join date : 2008-09-24
Location : Buzau, Romania

PostSubject: Tineret Buzau 2007   Sat Oct 11, 2008 2:50 pm

Totul a inceput in anul 2007, iar singurul nostru capital a fost entuziasmul. Parca a fost ieri cand mergeam prin licee sa selectam tineri pentru programe europene. Am fost priviti cu suspiciune, neincredere dar si cu interes si curiozitate. Chiar si astazi, la un an si jumatate de la "inceputurile" noastre, lumea este uimita de faptul ca pentru a fi in echipa noastra nu ai nevoie decat de dorinta de a te depasi pe tine insuti, entuziasm si optimism. Am pornit ca un grup informal si am reusit ca in toamna lui 2007, dupa sute de aplicatii si raspunsuri negative de la partenerii nostri europeni, sa participam la primele noastre 3 proiecte. A fost momentul crucial, in care s-a selectat si sudat nucleul de baza al "familei" noastre "Tineret Buzau 2007".
Am devenit asociatie LEGAL CONSTITUITA in 29 martie 2008, dar am pastrat numele "Tineret Buzau 2007" ca sa ne reaminteasca de "inceputurile" noastre. Au trecut doar 5 luni de atunci, dar cate lucruri minutate s-au intamplat intre timp...16 programe europene in total. Sute de prieteni in toate colturile Europei. Mii de vizionari ale site-ului nostru. Zeci de mii de kilmetri parcursi cu toate mijloacele de transport posibile, zeci de locatii vizitate si o multime de lucruri noi invatate. Ne-am pastrat intact, ba chiar ne-am inmultit "capitalul" nostru initial, si anume entuziasmul. Am facut totul cu banii nostri, cu mainile si mintea noastra. Cei care ar fi trebuit sa ne sprijine cel mai mult, proprii nostri concetateni, ne-au intors spatele sau chiar, in pura traditie romaneasca, ne-au pus si ne pun bete in roate. Noi totusi mergem mai departe...Poate va intrebati care este motivul. Ce ne anima atat de mult, ce ne da putere, ce ne mentine optimismul si dorinta de a face lucrurile mai bune. Multi vor zambi, si mai multi vor stramba din nas, fiind scarbiti si crezand ca apelam la formule ieftine. Cativa vor ridica mirati din sprancene, dar foarte putini, cei care de fapt conteaza cel mai mult ne vor intelege. In cuvinte simple am putea defini...mandria de a fi roman, mandria de a fi buzoian, mandria ca macar pentru cateva zile in fata colegilor nostri europeni sa purtam cu onoare steagul tarii noastre. Va asigur ca in toate calatoriile noastre nimeni nu ne-a privit suspicios, noi nu ne-am simtit nici o clipa complexati, iar impresia lasata de "familia" noastra a fost una exceptionala.
Astazi, la atat de putine luni de la demersul nostru initial, suntem un nume respectat si apreciat intre organizatiile de tineret europene. Avem incontinuare foarte multe planuri de viitor si va invitam pe toti cei care credeti in valorile noastre sa veniti alaturi de noi.

Eduard Nicolescu, presedinte al Asociatiei "Tineret Buzau 2007".
P.S.: comentariile si post-urile voastre ne vor fi de real folos in dezvoltarea si imbunatatirea activitatii noastre.
Back to top Go down
View user profile http://tineretbuzau.forumz.ro
 
Tineret Buzau 2007
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tineret Buzau 2007 :: TB 2007 :: Descrierea Asociatiei (The Description of Our Association)-
Jump to: