Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 ce inseamna TB 2007 pt voi?

Go down 
AuthorMessage
pink panther

avatar

Posts : 329
Join date : 2008-10-11
Age : 26
Location : buzau, romania

PostSubject: ce inseamna TB 2007 pt voi?   Thu Mar 26, 2009 9:15 pm

facusem mai demult un articol...nu mai stiu pentru ce...dar in fine...o parere de-a mea in privinta acestei asociatii:)


Atunci cand am auzit de aceasta organizatie m-am gandit ca poate fii un loc in care tinerii se intalnesc si discuta despre problemele lor. Dar cand am ajuns acolo, si i-am cunoscut mai bine, am avut un fel de revelatie...mi-am dat seama ca la cati tineri sunt cu milioane de probleme sunt mult prea putine solutii <- acest lucru trebuie sa-l schimbam. Oare cum o sa facem asta? Sa incercam sa gandim mai profund! Care este sintagma celor dinaintea generatiei noastre cu privire la noi, tinerii: “Voi sunteti viitorul, voi sunteti mostenirea noastra pe acest pamant, voi sunteti cei care veti cladi societatea de maine!!” de fapt aceasta este esenta evolutiei societatii . Cum se dezvolta aceasta societate? Prin gasirea unor noii solutii pentru rezolvarea problemelor fiecarei generatii in parte.
Sa nu credeti ca vreau sa filosofez dar cam asa se intampla lucrurile. Si oare de ce sa nu fim si noi un firicel de nisip in acest imens desert al evolutiei? Doar ca trebuie sa avem grija sa nu ne lasam purtati prea mult de vant!!!
Concret: fapte. Ce credeti ca se poate realiza in aceasta asociatie? Exista in derulare la nivel international un plan de proiecte in care noi ne-am implicat si pe care noi deja l-am inceput. In vara trecuta am trait o astfel de experienta care pentru mine a fost minunata ! Nu ma gandisem pana atunci ca un astfel de proiect poate fii atat de interactiv si interesant! Ar fii excelent daca asa s-ar intampla la fel si la cursurile de la scoala. Informatiile primite s-ar intiparii intr-un mod mult mai placut fiind mult mai stabile in memorie.
Bineinteles ca cei care au cele mai multe beneficii suntem noi, tinerii direct implicati decat cei care privesc din afara . Noi vrem insa sa va transmitem si voua, celorlati, mesajul de a incerca sa fiti cu noi , pentru ca...puterea este a celor multi;)! Personal, intrarea in aceasta asociatie a fost pentru a-mi petrece putinul timp liber intr-un mod cat mai util si educativ posibil. Dar am trait mult mai multe, am gasit poarta ce duce spre lucruri noi din care am de invatat; pot descoperii o lume noua, a tinerilor care in fiecare zi traiesc noi experiente . Toate acestea duc la formarea unei baze solide in personalitatea fiecaruia dintre noi.
Nimeni nu poate spune ca stie totul sau ca are destula experienta de viata...intotdeauna este loc de mai mult pentru ca omul a fost creat pentru a invata. Invatam in fiecare zi si cu cat mai mult cu atat mai bine. De aceea aceste proiecte ne sunt foarte utile; reusim sa ne dezvoltam capacitatile, interactionam cu tinerii lumii, invatam cate ceva despre alte culturi; a fost o sansa rar intalnita pana acum. Noi trebuie sa profitam de ea pentru ca ni se ofera o oportunitate foarte buna in schimbul unor mici sacrificii din partea noastra. Si mai ales ne intareste credinta ca numai prin munca putem sa ajungem departe, pana la atingerea telului nostru in viata!!
Back to top Go down
View user profile http://girlonthemoving.blogspot.com
 
ce inseamna TB 2007 pt voi?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tineret Buzau 2007 :: Diverse :: Diverse-
Jump to: